OFTEX portál

Nem bejelentkezett felhasználó....

Belépési név:     Jelszó:   Belépés ?
Ha elfelejtette a belépési nevét és/vagy jelszavát, kattintson ide!

Továbbképzendő regisztráció

Miért szükséges a regisztráció?

Nem regisztrált (vendég) felhasználóként csak az akkreditált tanfolyamok között lehet keresni, illetve a kiválasztott tanfolyam adatait, az előadások jegyzékét megnézni. Ugyanakkor regisztrált továbbképzendőként lehetséges on-line jelentkezni a tanfolyamra (ha ezt a szervező engedélyezi), a regisztrált továbbképzendő megnézheti, hogy a továbbképzési ciklus során eddig hány pontot kapott és még hány pontot kell szereznie, megtekintheti a képző egyetem által kiállított ciklus teljesítési igazolást, stb.

Regisztrált továbbképzendőként a portálra történő sikeres bejelentkezés után, hozzáfér a portál azon szolgáltatásaihoz is, amelyekhez a továbbképzendő egyértelmű azonosítása szükséges, mint például:

 1. on-line is jelentkezhet a tanfolyamokra (ha ezt a szervező engedélyezi)
 2. rögzíthet és továbbíthat a továbbképző egyetem felé egyéni továbbképzést
 3. megnézheti a továbbképzési ciklus során jóváhagyott pontjai számát
 4. tájékozatásk kaphat arról, hogy a továbbképzési ciklus eredményes teljesítéséhez még hány és milyen pontot kell szereznie
 5. megtekintheti és kinyomtathatja a PONTSZÁM TÁJÉKOZTATÓ-t

A regisztráció lépései:

 1. Válassza ki, hogy Ön milyen jellegű továbbképzendőként kíván regisztrálni.
  A portál ugyanis több, az egészségügy területén dolgozó csoport folyamatos továbbképzését tartja nyilván.
 2. El kell fogadnia a portál Adatvédelmi Tájékoztatóját, majd hozzájárulását kell adnia bizonyos személyes adatai kezeléséhez. Ezek a lépések feltétlenül szükségesek a portál személyre szóló szolgáltatásainak igénybevételéhez. Az Ön hozzájárulását a rendszer naplózza.
 3. Töltse ki az ezután megjelenő adat-ellenőrző űrlapot, majd kattintson a Tovább gombon.
 4. Ha ön már szerepelt a portál adatbázisában (mert pl. már jelentkezett egy továbbképző egyetemnél, amely rögzítette az Ön személyes adatait), akkor töltse ki az ez után megjelenő oldalon a regisztrációs űrlapot, majd kattintson a Regisztráció elküldése gombon. (A regisztrációs űrlapon megadott adatok a későbbiek során a Belépési név kivételével tetszőlegesen megváltoztathatóak.)
  A regisztrációs adatok elküldése után az Ön által megadott email címre küldött levélben a portál elküldi Belépési nevét (ezt Ön adja meg a regisztrációs űrlapon, és ez a későbbiekben nem változtatható!) valamint a belépési jelszót (ezt a későbbiekben bármikor módosíthatja). A Belépési névvel és a megkapott jelszóval azonnal beléphet a portálra.
 5. Ha Ön még nem szerepel a portál adatbázisában, de az adat-ellenőrzés során érvényes adatokat adott meg, akkor egy úgynevezett elő-regisztrációs űrlapot kell kitöltenie, amely tartalmazza különböző személyes adatait, értesítési címeit és azt, hogy megyik orvosegyetemet kéri arra, hogy az Ön folyamatos továbbképzését kezelje.
  Az elő-regisztrációs űrlap kitöltése után kattintson az Előregisztráció elküldése gombra. Ha minden kötelező adatot kitöltött, akkor az Ön által megadott email címre a portál egy tájékoztató levelet küld, amelyben közli, hogy sikeresen tárolta elő-regisztrációs kérelmét. Ezután már csak arra kell várnia, hogy az Ön által kijelölt egyetem jóváhagyja a regisztrációs kérelmét.
 6. Ha az egyetem jóváhagyja az Ön regisztrációs kérelmét, akkor az elő-regisztráció során megadott címre küldött levélben a portál elküldi Belépési nevét (ezt Ön adja meg a regisztrációs űrlapon, és ez a későbbiekben nem változtatható!) valamint a belépési jelszót (ezt a későbbiekben bármikor módosíthatja).
 7. A Belépési névvel és a megkapott jelszóval azonnal beléphet a portálra.

Válasszon regisztráció jelleget

Orvos, fogorvos

Klinikai szakpszichológus

Klinikai mikrobiológus

Klinikai biokémikus

Klinikai sugárfizikus